for Horse and Health

Zadels.

Bij het ontwerpen van de zadels is specifiek rekening gehouden met de minst belastende positionering van de ruiter op de paardenrug. 
Er is rekening gehouden met houding en zit door de beugelophanging, kussens en kniewrongen waardoor de ruiter ruimte heeft om de beweging van het paard moeiteloos te kunnen volgen. 
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurlijk gekleurd en behandeld leer van de hoogste kwaliteit, waarbij één van de kleuren speciaal voor Remedio geproduceerd wordt. Het zadel wordt handmatig vervaardigd bij één van de toonaangevende Engelse zadelmakerijen die het keurmerk van de Society of Master Saddlers voert.
Ook is er een mogelijkheid tot het bestellen van beugels en beugelriemen, hoofdstellen, handschoenen en zwepen in bijvoorbeeld dezelfde kleur. 

Remedio heeft verschillende type zadels en modellen. De zadels zijn leverbaar in verschillende kleuren en prints. Ook is er een mogelijkheid tot het bestellen van beugels en beugelriemen in bijvoorbeeld dezelfde kleur. De beugelriemen zijn zowel met als zonder gesp verkrijgbaar. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden.